O nama

Mi smo obiteljski obrt s više od 35 godina tradicije. Odbor za tradicijske, odnosno umjetničke obrte nam je 2013. godine dodijelio uvjerenje o stjecanju statusa “OBRT S TRADICIJOM, TRADICIONAL CRAFT”. Taj znak potvrda je kvalitete koju pružamo. Iza nas stoji veliko iskustvo i nebrojeni uspješno ostvareni projekti.

Posjedujemo vlastiti pogon (300 m2) opremljen svim potrebnim strojevima, tako da kontrolu kvalitete knjiga pratimo u svim fazama njihove izrade.

Pri uvezu knjiga koristimo kvalitetne grafičke presvlačne materijale, ljepila i ljepenku visoke kvalitete i samim time jamčimo visokokvalitetan proizvod. Predanim radom i poštivanjem rokova stekli smo stalne partner koji nas prepoznaju po kvaliteti proizvoda i brzini izrade knjiga. Povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata nama je najveća nagrada.

Poslujemo s mnogim dizajnerima i umjetnicama na koje smo radove posebno ponosni. Također radimo za mnoge knjižnice, fakultete i državne institucije s kojima imamo sklopljene ugovore kroz cijelu godinu.

Među našim najvažnijim klijentima su vodeće tiskare u Hrvatskoj s kojima smo uz odličnu poslovnu suradnju s marketinškim kućama i agencijama i zajedničko veliko poznavanje grafičke tehnologije, uspjeli odraditi velike i zahtjevne projekte.

Vlasnik obrta Andreja Jukičić
OIB 88371720232
IBAN: HR3523600001101077198
Matični broj 91571537